La Muzeul National de Istorie a Romaniei se deschide, astazi, cea de-a X-a editie a Salonului de carte si presa. Evenimentul organizat de Amplus International Ltd reuneste peste 100 de edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societa
La Muzeul National de Istorie a Romaniei se deschide, astazi, cea de-a X-a editie a Salonului de carte si presa. Evenimentul organizat de Amplus International Ltd reuneste peste 100 de edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institute culturale, institutii de invatamant superior, unitati muzeale si reprezentanti ai mass-media. Vizitatorii sunt asteptati si la evenimentele speciale ce se vor derula in timpul Salonului, la standurile expozantilor sau in spatii special amenajate: lansari de carte, mese rotunde, dezbateri, recitaluri de muzica si poezie, simpozioane sau intalniri cu personalitati ale vietii culturale si politice. Accesul in salon este liber pe toata perioada manifestarii 9 - 13 martie, dupa urmatorul program: astazi, intre orele 15.00 - 18.00, joi, vineri si sambata intre orele 10.00 - 19.00, iar duminica intre orele 10.00 - 16.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.