Daca elimina pe Villarreal, jucatorii Stelei vor primi o suma de bani mai mica decat cea incasata dupa ce au scos Valencia. Patronul Stelei a anuntat ieri ca fiecare fotbalist va fi recompensat cu doar 20.000 de dolari in cazul calificarii echipei di
Daca elimina pe Villarreal, jucatorii Stelei vor primi o suma de bani mai mica decat cea incasata dupa ce au scos Valencia. Patronul Stelei a anuntat ieri ca fiecare fotbalist va fi recompensat cu doar 20.000 de dolari in cazul calificarii echipei din Ghencea in sferturile Cupei UEFA. Pentru eliminarea Valenciei in turul precedent, ros-albastrii au incasat cate 20.000 de euro. Altfel, prima pentru cucerirea campionatului este de aproximativ 15.000 de dolari si nu 20.000 cum se anuntase initial. Partida Steaua Bucuresti-Villarreal CF, care va avea loc maine, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in prima mansa a optimilor Cupei UEFA, va fi arbitrata de o brigada din Elvetia, avandu-l la centru pe Massimo Busacca. El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Stephane Cuhat si Francesco Buragina, iar arbitru de rezerva va fi Claudio Circhetta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.