Cel mai recent videoclip purtand marca ERA Business este cel al piesei "Cat de frumoasa esti", interpretata de Mihai Traistariu. Povestea videoclipului este una simpla, personajul fiind prezentat in mai multe ipostaze, de la bucatar, chelner sau pian
Cel mai recent videoclip purtand marca ERA Business este cel al piesei "Cat de frumoasa esti", interpretata de Mihai Traistariu. Povestea videoclipului este una simpla, personajul fiind prezentat in mai multe ipostaze, de la bucatar, chelner sau pianist, la om de afaceri. Nu conteaza, insa, banii pe care ii are sau statutul sau social, ci doar faptul ca iubeste sincer.
Iulian Moga este cel care s-a ocupat de regia acestui videoclip, dovedind ca, la numai 21 de ani, este cel putin la fel de talentat ca fratele lui mai mare, Marius Moga.
Neaflandu-se la primul sau produs de acest fel, Iulian a reusit sa surprinda perfect versurile Andreei Andrei si totodata mesajul transmis de Mihai: "Dragostea nu tine cont de bariere sau de pozitia sociala a individului. Cand iubesti, iubesti, si nu mai conteaza nimic altceva in afara de persoana iubita".
"Persoana iubita" in clip este modelul Beatrice Chirita, care a fost extrem de precauta la scena sarutului, avand in vedere ca prietenul ei este gelos din fire.
Filmarile au avut loc exclusiv noaptea, timp de doua zile, iar de imaginea lui Mihai s-a ocupat o intreaga echipa de stilisti.
Pentru fostul component al trupei Valahia urmeaza o perioada plina, el pregatindu-se pentru participarea la patru festivaluri internationale in Vietnam, Egipt, Kazahstan si Bosnia, dar si pentru un turneu in Statele Unite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.