Societatea Impact isi majoreaza capitalul social cu 70,8 miliarde lei, ca urmare a subscrierii unui numar de 70,8 milioane actiuni in valoare nominala de 1.000 de lei fiecare, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Conform deciziei
Societatea Impact isi majoreaza capitalul social cu 70,8 miliarde lei, ca urmare a subscrierii unui numar de 70,8 milioane actiuni in valoare nominala de 1.000 de lei fiecare, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Conform deciziei Consiliului de Administratie al Impact, diferenta de circa 4 milioane actiuni din totalul de 75,4 milioane oferite spre subscriere va fi anulata. In urma acestei majorari, capitalul social al societatii Impact se majoreaza la 573,9 miliarde lei. Actiunile Impact au fost suspendate, ieri, de la tranzactionare, ultima cotatie fiind de 7.600 lei pe actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.