Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, intentioneaza sa ceara Guvernului sa reesaloneze datoriile cluburilor din Divizia A catre bugetul de stat, care au o valoare totala estimata la 19 milioane de euro. "Fotbalul romanesc moare daca nu ne sprijina Guve
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, intentioneaza sa ceara Guvernului sa reesaloneze datoriile cluburilor din Divizia A catre bugetul de stat, care au o valoare totala estimata la 19 milioane de euro. "Fotbalul romanesc moare daca nu ne sprijina Guvernul. Cel putin zece cluburi din Divizia A dau faliment daca datoriile catre stat nu sunt reesalonate. Toate echipele au datorii, dar nu au bani sa plateasca. Sper ca primul-ministru sa ne inteleaga, altfel la anul e posibil sa nu mai avem campionat de fotbal", a afirmat Dragomir, care s-a inscris in audienta la premierul Calin Popescu Tariceanu pentru a discuta aceasta problema. Tariceanu a dat, insa, ieri un raspuns direct:" Astept cu mare interes sa vad cum isi platesc cluburile datoriile la buget".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.