Burlacul Dan Chisu nu are infatuarea celui mai vanat barbat din Romania, ci modestia unui om care a acceptat un "joc" din dorinta de a ajuta niste copii orfani. "Nu este foarte important faptul ca sunt cel mai scump barbat de la licitatie, ci sunt on
Burlacul Dan Chisu nu are infatuarea celui mai vanat barbat din Romania, ci modestia unui om care a acceptat un "joc" din dorinta de a ajuta niste copii orfani. "Nu este foarte important faptul ca sunt cel mai scump barbat de la licitatie, ci sunt onorat ca am intrat in jocul acesta pentru copiii care vor beneficia de sumele respective. Oamenii in general sunt foarte darnici si baga mana in buzunar daca apar
tot felul de nenorociri, daca sunt inundatii, daca sunt problemein general. E pentru prima data cand intr-un fel mai monden se aduna bani pentru un scop nobil.
A fost o joaca in care toata lumea a intrat, de aceea am acceptat si eu invitatia de a participa."
SM'ART a dovedit inca o data ca vedetele din Romania se pot juca si serios. Drept marturie sunt cele 240 de milioane stranse in urma evenimentului.
Burlacii au fost licitati strans de catre doamnele, domnisoarele... si chiar de catre domnii prezenti.
Mihai Morar, cel care ne aduce "Dimineata dementa" alaturi de Daniel Buzdugan la Radio 21, a fost adjudecat cu 35 de milioane de Daciana Sarbu. Lupta pentru Mihai Morar s-a dat destul de strans intre fiica fostului ministru al Agriculturii si manelista Carmen Serban.
In locul lui Jonathan McKain de la FC National, caruia Gino Iorgulescu i-a interzis sa participe, a fost Tiberiu Balan de la Sportul Studentesc, adjudecat pe suma de 5 milioane de catre Catalina Popescu, stirista de la National TV. Fotbalistul a fost licitat de sotul Catalinei si prezentat drept cadou de Ziua Femeii.
Dan Chisu a fost vandut cu 111 milioane, dintre care 51 de milioane au fost puse la bataie de domnisoara Daniela Androne, o veche cunostinta a celui mai scump barbat din Romania. Daniela a avut competitie destul de puternica in persoana lui Joshua Castellano, bossul de la Bamboo, patronul clubului care a gazduit targul si a licitat la randul sau 50 de milioane pentru Dan Chisu, iar o firma de consulting a licitat 10 milioane. Pentru a nu pierde banii, maestrul de ceremonii, Iustinian Radu, a hotarat sa cumuleze sumele in loc sa-l dea pe Dan Chisu celei care a oferit mai mult. Alexadru Mazare a fost licitat pana la suma de 15 milioane si adjudecat de catre Carmen Serban, resemnata ca l-a pierdut pe Mihai Morar.
Cristian Boureanu a fost adjudecat in lipsa, pentru suma de 50 de milioane. Cea care a licitat pentru el a fost delegata de iubita lui Cristian, manechinul Valentina Pelinel, care este in America.
A mai aparut Dana Nalbaru, care a venit initial pentru a licita unul dintre burlaci si in cele din urma a fost ea insasi licitata, la propunerea celor de la Tabu, ca de, nu strica putina reclama la un eveniment monden de asemenea calibru. Dana, iubita lui Calin de la Voltaj, a fost adjudecata de catre Dan Pazara de la RomTelecom pentru suma de 5 milioane. Ionut Chermenschi cel care pune intrebari vedetelor la Kenski (Prima TV), a fost adjudecat de fetele de la Trident pentru suma de 3 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.