In utimul act al Campionatelor Europene de atletism indoor, desfasurate in weekend-ul trecut la Madrid, sportivii nostri si-au sporit zestrea de medalii cu argintul cucerit de Bogdan Tarus la saritura in lungime (8,14 m). Foarte aproape de prima trea
In utimul act al Campionatelor Europene de atletism indoor, desfasurate in weekend-ul trecut la Madrid, sportivii nostri si-au sporit zestrea de medalii cu argintul cucerit de Bogdan Tarus la saritura in lungime (8,14 m). Foarte aproape de prima treapta a podiumului de premiere, elevul antrenorului Constantin Mihail a luptat pana la ultima incercare cu centrimetrii care l-au despartit de spaniolul Joan Lino Martinez (8,37 m), desi gurile rele au afirmat ca masuratoarea sariturii atletului din tara gazda a fost facuta mai mult cu sufletul. Mai ales ca ibericii se aflau in situatia de a bifa negativ la capitolul titluri. Si parca sortit pentru pozitia secunda in intrecerile continentale, Bogdan a trebuit sa se multumeasca sa primeasca de pe treapta mijlocie onorurile. Tot in ultima reuniune a zilei de duminica, Adelina Gavrila, la triplusalt, s-a situat pe pozitia a cincea, cu o incercare care a masurat 14,33 m.
Sa amintim ca atletismul romanesc s-a intors ieri seara din capitala Spaniei cu patru medalii, una de aur prin Elena Iagar - 1500 m, doua de argint (Corina Dumbravean - 1500 m si Bogdan Tarus - saritura in lungime) si una de bronz (Adina Anton - saritura in lungime). (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.