SIF Oltenia va supune aprobarii actionarilor, in cadrul AGEA din data de 24 aprilie, ridicarea pragului de detinere a actiunilor de la 0,1 la suta la 1 la suta, in conformitate cu Instructiunea nr. 2/2005 a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. S
SIF Oltenia va supune aprobarii actionarilor, in cadrul AGEA din data de 24 aprilie, ridicarea pragului de detinere a actiunilor de la 0,1 la suta la 1 la suta, in conformitate cu Instructiunea nr. 2/2005 a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. SIF Oltenia va introduce un alineat nou, conform caruia, cei care detin actiuni peste limita prevazuta de actul constitutiv nu vor avea dreptul la dividende sau la vot. De asemenea, se va elimina din actul constitutiv al societatii articolul privind limitarea dreptului la vot. Conform noii formule, fiecare actiune da dreptul la un vot. Pentru modificarea statutului SIF Oltenia, actionarii vor trebui sa-si dea acordul cu privire la rascumpararea actiunilor la un pret stabilit de Consiliul de Administratie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.