Reprezentantii angajatilor de la Republica SA au pichetat ieri sediul Presedintiei si au obtinut din partea consilierului prezidential Bogdan Chiritoiu promisiunea ca procesul de privatizare a SC Republica SA va fi reluat. In anul 2003, SC Republica
Reprezentantii angajatilor de la Republica SA au pichetat ieri sediul Presedintiei si au obtinut din partea consilierului prezidential Bogdan Chiritoiu promisiunea ca procesul de privatizare a SC Republica SA va fi reluat. In anul 2003, SC Republica SA a fost privatizata, fiind cumparata de un patron rus. La trei luni de la privatizare, patronul rus a trimis angajatii in somaj tehnic. In luna octombrie 2003, cand au constatat ca patronul nu intentioneaza sa reia activitatea de productie, muncitorii au cerut rezilierea contractului. Valoarea contractului de privatizare a fost de doua milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.