Serviciul Arhive si Documentare Militara adreseaza personalului civil care a fost incadrat in unitati ale Ministerului Apararii Nationale si urmeaza sa beneficieze de recalcularea pensiilor rugamintea sa anexeze, la solicitarea scrisa, o copie a cart
Serviciul Arhive si Documentare Militara adreseaza personalului civil care a fost incadrat in unitati ale Ministerului Apararii Nationale si urmeaza sa beneficieze de recalcularea pensiilor rugamintea sa anexeze, la solicitarea scrisa, o copie a cartii de munca si sa precizeze obligatoriu unitatea care a efectuat salarizarea in perioada pentru care se solicita eliberarea adeverintei.
Conducerea Arhivelor Militare doreste ca astfel sa dea mai rapid curs cererilor fostilor salariati civili ai MApN care se incadreaza in prevederile Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale Hotararii Guvernului nr. 1550/2004.
Informatii suplimentare pot fi obtinute de la Serviciul Arhive si Documentare Militara, strada Dr. Taberei 9-11, sector 6, Bucuresti, telefon 021/410.74.05.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.