Dumitru Dragomir, presedintele LPF (foto), a declarat ieri, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF de la Casa Fotbalului, ca selectionerul Victor Piturca a renuntat la organizarea trialului programat in perioada 15-16 martie. Dragomir sustine ca de
Dumitru Dragomir, presedintele LPF (foto), a declarat ieri, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF de la Casa Fotbalului, ca selectionerul Victor Piturca a renuntat la organizarea trialului programat in perioada 15-16 martie. Dragomir sustine ca decizia a fost luata pentru ca "la federatie exista o armonie perfecta, asa cum este si la LPF". Presedintele ligii a precizat ca partida Gloria - Steaua nu se va mai disputa pe 25 mai, deoarece in acea zi era programata o actiune a echipei nationale (amicalul cu Bulgaria). "Asteptam meciurile Stelei pentru ca, daca se califica mai departe, trebuie sa gasim alta varianta. Pe 21 martie am un comitet al ligii in care gasim o noua data. Ne rugam la Dumnezeu sa castige Steaua si sa amanam toate jocurile", a mai spus Dragomir. Acesta a mentionat ca ii pare rau de presedintele Gloriei, care declarase ca amanarea partidei cu Steaua i-a adus pierderi de trei miliarde de lei. "Imi pare rau de Jean Padureanu pentru ca se chinuie si el sa tina o echipa, dar cand e interes national trebuie sa inteleaga", a subliniat Dragomir, care este si vicepresedintele FRF. Dragomir sustine ca va merge joi la meciul dintre Steaua si Villareal, dar nu va putea asista si la partida retur, in ciuda declaratiilor patronului FC Steaua, Gigi Becali, care spusese ca il va lua cu forta in avion. "Daca ma ia cu forta, ce dracu' sa fac? Numai ca nu o sa fiu pe aici. Nu pot sa merg cu Steaua la Villareal pentru ca nu sunt in localitate, plec din tara cu o delegatie parlamentara. Sa dea Dumnezeu sa castige fara mine, ca fara mine s-au calificat, dar joi voi merge la meci", a mai spus Dragomir. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.