SPANIA, Primera Division, etapa a 27-a * GICA CRAIOVEANU a intrat in minutul 73 pentru Getafe, 2-2 in deplasare cu Betis Sevilla. Craioveanu l-a inlocuit pe Michel.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 27-a * BOGDAN MARA a fost integralist pentru
SPANIA, Primera Division, etapa a 27-a * GICA CRAIOVEANU a intrat in minutul 73 pentru Getafe, 2-2 in deplasare cu Betis Sevilla. Craioveanu l-a inlocuit pe Michel.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 27-a * BOGDAN MARA a fost integralist pentru Polideportivo Ejido, 1-1 in deplasare cu Almeria. Mara a pasat decisiv la golul lui Ejido. La Almeria, COSTEL GALCA a jucat toate minutele * CATALIN MUNTEANU a fost titular pentru Real Murcia, 1-0 acasa cu Racing Ferrol. Munteanu a fost inlocuit in minutul 60 cu Ivan Alonso * LAURENTIU ROSU a lipsit de la Recreativo Huelva, 1-1 acasa cu Cadiz.
ITALIA, Serie A, etapa a 27-a * VALI NASTASE a fost integralist pentru Bologna, 1-0 in deplasare cu Udinese.
ITALIA, Serie B, etapa a 29-a * PAUL CODREA a fost integralist pentru AC Torino, 0-0 acasa cu Salernitana.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 24-a * CATALIN RACANEL a fost titular pentru Eintracht Trier, 1-0 acasa cu Erzgebirge Aue. Racanel a pasat decisiv la golul lui Trier si a fost schimbat in minutul 75 cu Klasen * ADRIAN IORDACHE a intrat pe teren in minutul 57, in locul lui Schuppan, in meciul pe care echipa sa, Energie Cottbus, l-a castigat pe teren propriu, scor 2-0 cu Greuther Fürth.
PORTUGALIA, Supeliga, etapa a 24-a * MARIUS NICULAE a intrat in minutul 67 pentru Sporting Lisabona, 0-1 in deplasare cu Belenenses. Niculae l-a inlocuit pe Sa Pinto.
ELVETIA, Super League, etapa a 22-a * IULIAN FILIPESCU (integralist) si ADRIAN ILIE (titular, schimbat in minutul 73 cu Di Jorio) (foto) au jucat pentru FC Zurich, 0-0 acasa cu Neuchatel Xamax. De la FC Zurich a lipsit MIHAI TARARACHE.
ELVETIA, Challange League, etapa a 2-a * CRISTIAN IANU si ADRIAN PIT au fost integralisti pentru AC Bellinzona, 0-3 acasa cu Concordia.
ANGLIA, Championship, etapa a 37-a * IONEL GANEA a lipsit de la Wolverhampton Wanderers, 4-1 in deplasare cu Crewe Alexandra.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 21-a * Aigaleo Atena, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a pierdut in deplasare, scor 0-2, cu Xanthi Skoda, echipa de la care a lipsit STELIAN CARABAS * LUCIAN PARVU a intrat in minutul 84 pentru Ergotelis, 0-2 in deplasare cu Halkidona (ex-stelistul NANA FALEMI N'GASSAM, international camerunez, de la Ergotelis, a marcat un autogol). Parvu l-a inlocuit pe Asto * LUCIAN SANMARTEAN a lipsit de la Panathinaikos Atena, 1-0 in deplasare cu Panionios Atena.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 23-a * IULIAN MIU a fost integralist in partida pe care echipa sa, Bursaspor, a castigat-o acasa, scor 5-0 cu Turk Telekomspor. Pentru Bursaspor, CORNEL FRASINEANU a intrat pe teren in minutul 52, in locul lui Orhan.
UCRAINA, UPL, etapa a 17-a * TIBERIU GHIOANE a marcat un gol pentru Dinamo Kiev, 2-0 acasa cu Metalist Harkov. Ghioane a fost titular si a deschis scorul in minutul 43. Tot la Dinamo au jucat CRISTIAN IRIMIA (integralist) si FLORIN CERNAT (titular, schimbat in minutul 63 de Peev dupa ce a pasat decisiv la al doilea gol) * DANIEL FLOREA a fost integralist pentru Metalurg Zaporoje, 2-0 acasa cu Metalurg Donetk * IONEL PARVU a lipsit de la Tavria Simferopol, 0-0 in deplasare cu Zakarpatia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.