Legendarul Goran Ivanisevic, in prezent unul dintre antrenorii echipei de Cupa Davis a Croatiei, crede ca elevii sai pot castiga Salatiera in acest sezon, dupa ce, in turul inaugural al Grupei Mondiale, au eliminat, chiar la Los Angeles, puternica gr
Legendarul Goran Ivanisevic, in prezent unul dintre antrenorii echipei de Cupa Davis a Croatiei, crede ca elevii sai pot castiga Salatiera in acest sezon, dupa ce, in turul inaugural al Grupei Mondiale, au eliminat, chiar la Los Angeles, puternica grupare a SUA, cu scorul general de 3-2. Conform site-ului intrecerii KO, punctele croate au fost realizate de Ivan Ljubicic, care a trecut de Andre Agassi, cu scorul de 6-3, 7-6 (0), 6-3, si de Andy Roddick, cu scorul de 4-6, 6-3, 7-6 (11), 6-7 (7), 6-2, in vreme ce la dublu, in pereche cu Mario Ancic, au invins cuplul fratilor Bryan, cu scorul de 3-6, 7-6 (8), 6-4, 6-4. Dupa aceasta performanta, ex-campionul de la Wimbledon a exclamat: "Sortii nu ne-au fost favorabili la inceput, dar daca am batut SUA, putem castiga Cupa Davis pentru ca avem un culoar care ne avantajeaza. Avem o echipa mare, cu jucatori valorosi, care pot juca pe orice suprafata de joc." (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.