Fost ultima oara la divizionara secunda Ceahlaul Piatra Neamt, Florin Marin este, incepand de ieri, noul selectioner al echipei nationale de tineret. Numirea sa a fost decisa in cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRF, sprijinul decisiv venind di
Fost ultima oara la divizionara secunda Ceahlaul Piatra Neamt, Florin Marin este, incepand de ieri, noul selectioner al echipei nationale de tineret. Numirea sa a fost decisa in cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRF, sprijinul decisiv venind din partea selectionerului echipei mari, Victor Piturca. Pentru postul parasit prin demisie acum trei zile de Nicolae Maneau au mai candidat Basarab Panduru, Ion Moldovan, Marius Lacatus, Dan Firiteanu, Florin Halagian si Iansi Guda. Nationala de tineret este pe primul loc in grupa preliminara de calificare la CE din 2006, cu 9 puncte dupa 4 meciuri. Romania a bifat trei victorii, cu Finlanda, Macedonia (ambele acasa) si Armenia (in deplasare) si o infrangere, cu Cehia (in deplasare). Din grupa mai face parte Olanda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.