Dinu Gheorghe, presedintele executiv al FC Rapid, a reactionat imediat dupa ce s-a decis ca partida Gloria - Steaua sa nu se mai joace pe 25 mai, data contestata de clubul giulestean. "Nu mai e trial pe 15-16 martie si nu mai e Steaua - Bistrita pe 2
Dinu Gheorghe, presedintele executiv al FC Rapid, a reactionat imediat dupa ce s-a decis ca partida Gloria - Steaua sa nu se mai joace pe 25 mai, data contestata de clubul giulestean. "Nu mai e trial pe 15-16 martie si nu mai e Steaua - Bistrita pe 25 mai, asa ca... vedeti. Au luat o decizie cu reprogramarea acestor etape deoarece UEFA obliga ca pana pe 13 iunie sa se comunice echipa campioana si echipa care merge in Cupa UEFA. Nu stiu cand se va juca. Consiliul Ligii va reprograma meciul. Pe 25 mai se va juca Romania - Bulgaria, iar Romania va alinia cea mai buna echipa, inclusiv jucatorii care evolueaza afara. Pe mine ma intereseaza prea putin cand se joaca meciul Bistrita - Steaua, ca se joaca pe 12 sau pe 14. Important e ca in momentul acela joaca echipa nationala cu Bulgaria. Eu zic ca e mai important decat restanta Bistrita - Steaua", a spus Dinu "Vama". Presedintele executiv al FC Rapid a spus ca nu se poate vorbi despre trialuri la echipa nationala. "La juniori putem face trialuri, dar la echipa nationala evolueaza jucatori care sunt consacrati, care confirma, care joaca la echipe de prima mana si afara, si in campionatul intern", a mai spus "Vama". Dinu Gheorghe spune ca nu considera o actiune reusita trialul dorit de selectioner. "Ce inseamna trial, atat timp cat jucatorii de la Steaua nu erau convocati, iar jucatorii de la Dinamo, FC National si Farul anuntasera ca nu pot veni pentru ca este etapa de cupa, cu cine se facea aceasta actiune?", s-a intrebat oficialul rapidist. Dinu Gheorghe a precizat ca a primit o invitatie din partea presedintelui executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, de a asista la meciul Steaua - Villareal. "Daca am timp, ma duc, daca nu, nu!", a spus "Vama". Intrebat daca nu ii este teama sa nu pateasca la fel ca Aliuta, caruia suporterii din Giulesti i-au cerut sa plece dupa ce a fost prezent la partida Steaua - Valencia, Dinu Gheorghe a raspuns in gluma: "Daca vreau sa plec de la Rapid, asta e un motiv in plus sa ma dea afara suporterii". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.