Deutsche Börse, operatorul Bursei de la Frankfurt, s-a retras din cursa pentru preluarea Bursei londoneze, in urma opozitiei puternice din partea actionarilor sai, transmite Mediafax. Retragerea ofertei Deutsche Börse survine dupa ce London Stock E
Deutsche Börse, operatorul Bursei de la Frankfurt, s-a retras din cursa pentru preluarea Bursei londoneze, in urma opozitiei puternice din partea actionarilor sai, transmite Mediafax. Retragerea ofertei Deutsche Börse survine dupa ce London Stock Exchange (LSE) a respins de doua ori pretul propus si dupa ce marii actionari ai operatorului german - fondurile TCI si Atticus si cel mai mare fond mutual din lume, Generali Asset Management & Fidelity, s-au opus initiativei Bursei de la Frankfurt. Surse londoneze au informat ca managementul LSE va organiza o intalnire de urgenta pentru a discuta situatia creata de retragerea ofertei de 1,3 miliarde de lire sterline (2,5 miliarde de dolari) din partea Deutsche Börse. In consecinta, singura oferta ramasa este cea a grupului de Burse Euronext.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.