Politistii din IGPR si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism au reusit sa-l captureze dupa mai multe luni de supraveghere pe principalul distribuitor de droguri din sectorul 2 al Capitalei. Daniel A., de
Politistii din IGPR si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism au reusit sa-l captureze dupa mai multe luni de supraveghere pe principalul distribuitor de droguri din sectorul 2 al Capitalei. Daniel A., de 27 de ani, era dealer in zona Socului-Pantelimon; prin intermediul sau se aprovizionau cu heroina mai multi consumatori bucuresteni. Anchetatorii au stabilit ca acesta a comercializat in decursul a patru luni aproape o mie de doze de heroina pentru care a incasat un sfert de miliard de lei. Daniel A. a fost prezentat Tribunalului Municipiului Bucuresti, care a dispus cercetarea sa in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic ilicit de droguri. In cadrul aceleiasi operatiuni, oamenii legii au mai prins in flagrant alti doi traficanti, care, in noaptea de 02/03 martie a.c., vindeau cateva "bile". Daniela N., 22 de ani, si Marcel N., 25 de ani, se aflau in cartierul Colentina, in momentul in care politistii i-au incatusat. La perchezitia corporala, asupra celor doi au mai fost gasiti, pe langa cele patru doze de stupefiante, 16.800.000 lei si 50 de euro, sume obtinute in urma vanzarii de heroina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.