Desi mai multe cluburi s-au interesat de serviciile sale, Gigel Bucur este ca si acontat de Rapid. Cele doua cluburi s-au inteles in privinta transferului, singura problema constituind-o clauza de jocuri pe care Bucur o vrea exclusa din contractul sa
Desi mai multe cluburi s-au interesat de serviciile sale, Gigel Bucur este ca si acontat de Rapid. Cele doua cluburi s-au inteles in privinta transferului, singura problema constituind-o clauza de jocuri pe care Bucur o vrea exclusa din contractul sau. In afara de giulesteni, "Poli" Timisoara, Dinamo si Steaua au incercat sa-l transfere pe golgeterul din Regie. Decisiva in trecerea lui Bucur la Rapid a fost relatia foarte buna dintre patronul Rapidului, George Copos, si cel al Sportului, Vasile Siman. In alta ordine de idei, Dan Petrescu, antrenorul Sportului, a afirmat ca l-ar dezamagi o eventuala plecare a lui Gigel Bucur. "Jucatorul decide, eu i-as zice sa ramana la Sportul", a spus Petrescu. Intrebat daca pretul real al atacantului este de 900.000 de euro, cel spus de George Copos, antrenorul Sportului a raspuns: "Nu stiu, nu le am cu preturile". (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.