Ieri dimineata, presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a anuntat ca partida tur contand pentru dubla mansa cu Serbia&Muntenegru, din play-off-ul Europenelor de handbal masculin din 2006, se va disputa la Oradea. "Publicul de la Oradea a demonstr
Ieri dimineata, presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a anuntat ca partida tur contand pentru dubla mansa cu Serbia&Muntenegru, din play-off-ul Europenelor de handbal masculin din 2006, se va disputa la Oradea. "Publicul de la Oradea a demonstrat in ultima vreme ca iubeste handbalul. Am ales aceasta locatie, pentru ca nationala masculina s-a bucurat de o mare sustinere atunci cand a jucat la Oradea", a declarat Gatu, precizand ca prima intalnire se va disputa pe 11 sau 12 iunie, urmand ca returul sa se desfasoare, in deplasare, o saptamana mai tarziu. In ceea ce priveste gazda meciului retur din barajul pentru Mondialele din acest an, in care reprezentativa feminina a Romaniei va primi replica Cehiei, presedintele FRH a mai spus: "Eu m-am gandit la Sighisoara. Urmeaza sa mai discutam (n.n. - cu antrenorii Gheorghe Tadici si Dumitru Musi) si sa luam o decizie." Totodata, Gatu va discuta in zilele urmatoare cu tehnicienii nationalei de senioare si despre stabilirea lotului largit pentru campania de calificare la turneul final mondial din Rusia, dar si pentru urmatorii patru ani, pana la JO de la Beijing. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.