Daca banuielile procurorilor se vor adeveri, Politia Romana risca un scandal de pomina. Dupa toate destituirile fortate sau nu de pana acum, ceea ce urmeaza seamana cu un cutremur in toata regula. Aproape 60 de politisti sunt banuiti ca au avut legat
Daca banuielile procurorilor se vor adeveri, Politia Romana risca un scandal de pomina. Dupa toate destituirile fortate sau nu de pana acum, ceea ce urmeaza seamana cu un cutremur in toata regula. Aproape 60 de politisti sunt banuiti ca au avut legaturi cu Ion si Vasile Balint, cunoscuti in lumea interlopa bucuresteana ca fratii Camataru. Conform declaratiilor martorilor si complicilor arestati deja in dosarul in care sunt implicati Camatarii, 60 de politisti sunt banuiti ca au avut legaturi cu acestia. Surse autorizate din cadrul Parchetului au declarat ca zeci de politisti, mai ales de la sectiile 18 si 19, dar si de la Serviciile Judiciar si Furturi Auto din Politia Capitalei, erau aserviti acestui clan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.