PSD va introduce motiune de cenzura in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul de modificare a Codului Muncii, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, fostul ministru al Muncii, Marian Sarbu (foto), mentionan
PSD va introduce motiune de cenzura in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul de modificare a Codului Muncii, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, fostul ministru al Muncii, Marian Sarbu (foto), mentionand ca PSD sustine reglementarile aflate acum in vigoare. Potrivit lui Sarbu, incercarea Executivului de a modifica actualul Cod al Muncii este nejustificata din punct de vedere economic si social, este "in mod vadit" favorabila patronilor si "in mod substantial" in detrimentul salariatilor. Fostul ministru al Muncii a amintit ca, in cursul acestei saptamani, PSD a avut o intalnire cu reprezentantii CNSLR-Fratia, la care s-a reliefat dorinta social-democratilor de a sustine prevederile actualului Cod al Muncii. Precizam ca, intr-un interviu acordat Rompres, difuzat ieri, senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ca partidul sau nu va initia in perioada urmatoare motiuni de cenzura la adresa Guvernului, aratand ca "noi am fi vrut, in primul rand, pana la semnarea Tratatului, sa asiguram o anumita stabilitate". (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.