Sabin Ilie a reusit un debut de senzatie pentru noua sa echipa, Changchun Yatai. In prima etapa a diviziei secunde din campiona-tul chinez, atacantul roman a reusit sa marcheze pentru noua sa formatie patru goluri in victoria obtinuta cu scorul de 9-
Sabin Ilie a reusit un debut de senzatie pentru noua sa echipa, Changchun Yatai. In prima etapa a diviziei secunde din campiona-tul chinez, atacantul roman a reusit sa marcheze pentru noua sa formatie patru goluri in victoria obtinuta cu scorul de 9-0 in fata rivalilor de la Dalian Changbo. Sabin Ilie a inscris trei goluri in prima repriza pentru ca, imediat dupa pauza, sa semneze si cel de-al patrulea gol. Changchun Yatai este considerata echipa cu cele mai mari sanse de a promova in prima liga chineza. Dupa ce fost refuzat de Tianjin Teda, grupare din prima divizie, Sabin Ilie a semnat un contract valabil pe perioada unui an cu Changchun, in urma caruia va incasa 250.000 de dolari, iar Rapidul, fosta sa echipa, s-a ales cu 200.000 de dolari in urma acestui transfer. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.