Economia Turciei are potentialul de a deveni un actor important pe scena globala si un "tigru" european daca Guvernul va implementa reformele necesare, a declarat reprezentantul Bancii Mondiale in Ankara, Andrew Vorkink, transmite Mediafax. Termenul
Economia Turciei are potentialul de a deveni un actor important pe scena globala si un "tigru" european daca Guvernul va implementa reformele necesare, a declarat reprezentantul Bancii Mondiale in Ankara, Andrew Vorkink, transmite Mediafax. Termenul de "tigru" a fost folosit pentru prima data pentru a desemna avansul economic deosebit de rapid din tari asiatice precum Taiwan si Coreea de Sud. Dupa depasirea unei ample crize financiare din anul 2001, Turcia a inregistrat performante economice solide, iar in ultima perioada interesul investitorilor straini pentru aceasta tara a crescut, in perspectiva deschiderii negocierilor de aderare la Uniunea Europeana (UE).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.