Alegerile pentru functiile de conducere din cadrul Federatiei Romane de Tenis, programate sambata, la Brasov, au fost amanate pentru data de 25 martie, Adunarea Generala extraordinara fiind declarata nestatutara, din cauza absentei numarului necesar
Alegerile pentru functiile de conducere din cadrul Federatiei Romane de Tenis, programate sambata, la Brasov, au fost amanate pentru data de 25 martie, Adunarea Generala extraordinara fiind declarata nestatutara, din cauza absentei numarului necesar de membri cu drept de vot. De altfel, conform Statutului FRT, pentru ca alegerile sa poata fi validate, era nevoie ca din totalul de 165 de membri cu drept de vot sa fie prezenti cel putin 110. Si cum la Brasov au fost prezenti doar 93 de reprezentanti ai cluburilor de tenis din intreaga tara, pentru aducerea carora s-au cheltuit peste 100 de milioane de lei, staff-ul FRT a fost obligat sa declare lipsa cvorumului si sa amane alegerile pentru 25 martie, viitoarea sedinta urmand sa aiba loc la Bucuresti. Reamintim ca pentru functia de presedinte al FRT candideaza si fostul mare tenisman Ilie Nastase, in vreme ce pentru cele patru posturi de vicepresedinte s-au inscris un numar impresionant de candidati. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.