Festivalul International Jeunesses Musicales, programat in perioada 9 - 15 mai, la Bucuresti, va reuni peste 300 de muzicieni din 40 de tari, care vor sustine numeroase concerte de jazz, blues si pop, a anuntat Mediafax. Festivalul debuteaza pe 9 mai
Festivalul International Jeunesses Musicales, programat in perioada 9 - 15 mai, la Bucuresti, va reuni peste 300 de muzicieni din 40 de tari, care vor sustine numeroase concerte de jazz, blues si pop, a anuntat Mediafax. Festivalul debuteaza pe 9 mai, Ziua Europei, printr-un spectacol de pop, blues, jazz si muzica clasica la care, printre invitatii de onoare, se va afla si Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania.
Programul festivalului cuprinde concerte EUROPAfest (jazz, blues si pop), un concurs international de muzica clasica, master-classes de vioara si flaut, precum si un café festival. In acest an, in concursul international de muzica Jeunesses Musicales Bucuresti a fost introdusa o noua sectiune - compozitie - pe langa cele deja traditionale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.