Cum mandatul Consiliului de Administratie al FR Ciclism si Triatlon expira in noiembrie 2005, Adunarea Generala ordinara a acestui for s-a transformat, joi, intr-una de alegeri anticipate, un alt motiv fiind faptul ca a inceput un nou ciclu olimpic.
Cum mandatul Consiliului de Administratie al FR Ciclism si Triatlon expira in noiembrie 2005, Adunarea Generala ordinara a acestui for s-a transformat, joi, intr-una de alegeri anticipate, un alt motiv fiind faptul ca a inceput un nou ciclu olimpic. Astfel, delegatii celor 35 de cluburi de ciclism, care reprezinta o familie formata din 222 de sportivi, cu o stare financiara precara, dar care au o relativ vie si diversificata activitate competitionala, au votat componenta noului staff director. In functia de presedinte al FRCT a fost ales Octavian Opris, iar Ion Badea, ex-presedinte, si Constantin Vagneti au fost desemnati ca vicepresedinti, in vreme ce Ovidiu Cismaru, Radu Zemianski si Costin Moscovici-Mureseanu vor ocupa posturile de membri in CA. Acestora li se adauga, de drept, secretarul general Vasile Selejan, trezorierul Bogdan Floares si antrenorul federal Lucian Hugeanu. Dupa alegeri, a mai fost stabilit calendarul competitional, fiind prezentat si traseul Turului Romaniei, care se va derula in perioada 12-19 iunie: Valenii de Munte - M. Ciuc - Izvorul Muresului - Tg. Mures - Sibiu - Deva - Tg. Jiu - Curtea de Arges - Balea Lac. (CMM)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.