In reportajul prezentat de postul de televiziune Antena 1, prostituata a sustinut ca superba vedeta a postului PRO TV ar fi febletea lui Sile Camataru. Acum, ca sa fim drepti, probabil ca toata suflarea masculina a Romaniei are o slabiciune pentru fr
In reportajul prezentat de postul de televiziune Antena 1, prostituata a sustinut ca superba vedeta a postului PRO TV ar fi febletea lui Sile Camataru. Acum, ca sa fim drepti, probabil ca toata suflarea masculina a Romaniei are o slabiciune pentru frumoasa bruneta. Sile Camataru nu s-ar fi multumit insa doar cu atat: se intalnea cu ea, i-a cumparat un telefon ultimul racnet, i-a organizat o petrecere reusita de ziua ei. Dinu Maxer, iubitul vedetei, ar fi stiut de toate acestea si le-ar fi tolerat de... frica.
Sile Camataru admite ca o cunoaste pe Nicoleta si ca i-a propus sa devina imaginea unei clinici de infrumusetare. Dar atat. Reactia Nicoletei da insa mai mult de gandit. Contactata telefonic de reporterii Antenei 1, vedeta PRO TV s-a aratat extrem de incurcata de intrebarea acestora, daca il cunoaste pe Sile Camataru. in loc de un simplu "da" sau "nu", Nicoleta a ingaimat cu o voce tremuranda: "Depinde".
In schimb, Dinu Maxer s-a aratat extrem de revoltat de ceea ce el a numit "un atac la iubita lui": "Toti vor sa dea in Nicoleta. Probabil ca a ajuns prea sus si din cauza asta se leaga de ea. Nici vorba de relatie intre ea si Sile. E o minciuna!", a adaugat Dinu foarte deranjat de afirmatiile facute de martor. (Luana Mare)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.