Pugilistul profesionist Lucian Bute va boxa, pe data de 18 martie, intr-o gala gazduita de "Centre Bell" din Montreal, pentru centura NABA (Asociatia Nord-Americana de Box) la categoria supermijlocie, urmand sa-l intalneasca pe americanul Christian C
Pugilistul profesionist Lucian Bute va boxa, pe data de 18 martie, intr-o gala gazduita de "Centre Bell" din Montreal, pentru centura NABA (Asociatia Nord-Americana de Box) la categoria supermijlocie, urmand sa-l intalneasca pe americanul Christian Cruz intr-un meci de 12 reprize, dupa cum informeaza Interbox. Recent castigator al titlului NABF, Bute, cu zece dispute incheiate inainte de limita la activ, va boxa impotriva unui adversar imprevizibil, care a acumulat noua victorii, dintre care sapte prin KO. "Acest meci constituie un alt test important pentru Bute. Faptul ca poate lupta la doua categorii arata faptul ca are un potential exceptional. O victorie in fata lui Cruz ar putea insemna si aparitia sa in topul WBA", a declarat antrenorul Larouche, care-l vede pe elevul sau ca principal favorit. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.