In dimineata primei zile a Europenelor de atletism indoor, editia cu numarul 28, competitie ce se va incheia maine la Madrid, din cei patru atleti romani care au intrat in focul calificarilor, trei au reusit sa-si rezerve un loc in finale. Asadar, la
In dimineata primei zile a Europenelor de atletism indoor, editia cu numarul 28, competitie ce se va incheia maine la Madrid, din cei patru atleti romani care au intrat in focul calificarilor, trei au reusit sa-si rezerve un loc in finale. Asadar, la saritura in lungime, evoluand in Grupa B, Adina Anton (6,45 m) si Alina Militaru (6,41 m) au trecut in urmatoarea faza a intrecerii de pe pozitia trei, respectiv, cinci, in timp ce noua campioana nationala, Angelica Badea, cu 6,37 m, a ratat un loc printre primele opt. Veteranul Gheorghe Guset, cu o aruncare a greutatii care a masurat 19,80 m, s-a calificat de pe ultima pozitie in finala programata astazi. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.