O data cu noua schimbare de imagine, formatia #ora a trecut si la un alt stil muzical. Textele, instrumentele si maniera de interpretare vocala denota un alt gen cu care ne-a obisnuit trupa #ora pana acum, si anume etno-rock. Noul look, ceva mai ag
O data cu noua schimbare de imagine, formatia #ora a trecut si la un alt stil muzical. Textele, instrumentele si maniera de interpretare vocala denota un alt gen cu care ne-a obisnuit trupa #ora pana acum, si anume etno-rock. Noul look, ceva mai agresiv, al fetelor, se reflecta si in linia ironica a melodiilor. Una dintre acestea este si piesa "Miss mandra in sat", care beneficiaza si de un videoclip, ce poarta semnatura regizorului Sorin Damian. Filmarile au durat o zi si s-au desfasurat intr-un platou din incinta unei televiziuni. Povestea este una simpla si surprinde metamorfozarea protagonistelor din fete cuminti, imbracate in haine traditionale, in unele rebele cu o tinuta mai putin conservatoare. Alaturi de ele mai apar si cativa instrumentisti, dar si sase figuranti care joaca rolul parintilor celor trei cantarete. Inedit a fost faptul ca acestia s-au ocupat si de costumele, machiajul si coafura solistelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.