Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca ar putea ramane inca 33 de ani in functie. "Se misca scaunul cu mine de vreo 35 de ani. Dar, la mintea pe care o am, ar mai trebui vreo 33 de ani sa mai conduc de acum inainte. Eu n-am dusmani de
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca ar putea ramane inca 33 de ani in functie. "Se misca scaunul cu mine de vreo 35 de ani. Dar, la mintea pe care o am, ar mai trebui vreo 33 de ani sa mai conduc de acum inainte. Eu n-am dusmani deloc. Cine m-a cunoscut, n-a existat sa ma dusmaneasca. Pe mine ma tot injura unii de vreo 30-35 de ani si de fiecare data cand ma intalnesc cu ei imi zic: "Ce mare esti!". Dar, asta este viata", a spus Dragomir. Intrebat de ce este contestat in ultimul timp de patronul FC Steaua, Gigi Becali, oficialul LPF a raspuns: "Pai daca se calauzeste dupa melodia aia "Suparat sunt, Doamne, astazi, suparat", ce sa mai zic. Sa schimbe melodia, sa o ia pe una: "Am terminat cu supararea, frate"". Dragomir a recunoscut ca presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu, a dorit sa se retraga din Comitetul Executiv al LPF: "Cred ca a spus asa ceva in Adunarea Generala, dar nu s-a putut atunci. Adunarea Generala n-a prea fost de acord, ca nu eu trebuie sa aprob asta. Cred ca e mai comod el, a venit doar la ultimele doua Adunari Generale, dar a avut si interes pentru ca sunt probleme la toate cluburile acum cu datoriile". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.