Conducatorii lui Arsenal Londra negociaza transferul fundasului stelist Mirel Radoi, informeaza BBC, care citeaza cotidianul britanic "The Sun". Suma de transfer vehiculata de sursa citata este de 3,5 milioane de lire sterline (aproximativ 5 milioane
Conducatorii lui Arsenal Londra negociaza transferul fundasului stelist Mirel Radoi, informeaza BBC, care citeaza cotidianul britanic "The Sun". Suma de transfer vehiculata de sursa citata este de 3,5 milioane de lire sterline (aproximativ 5 milioane de euro). Potrivit site-ului "Megastar", managerul Arsene Wenger crede ca Radoi "este omul care poate pune capat crizei din defensiva lui Arsenal". "Sansele in campionatul Angliei si Liga Campionilor au fost decimate de o serie de greseli comice in aparare, iar Wenger stie ca trebuie sa intareasca defensiva. Radoi ar costa aproximativ 3,5 milioane de lire sterline - un pret mic pe care Wenger l-ar putea plati pentru a-i opri pe Jose si Fergie (n.r. - Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, respectiv Alex Ferguson, tehnicianul lui Manchester United)", noteaza sursa citata. Site-ul britanic mentioneaza ca, pentru achizitionarea lui Radoi, Arsenal va trebui "sa invinga concurenta lui Bayern München si Valencia". Presa italiana a anuntat luni ca Radoi este dorit de Palermo, care a facut pentru el o oferta de doua milioane de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.