Oficialii Stelei se tem ca, din "interese obscure", LPF nu va amana partida Stelei de la Bistrita, programata la 13 martie, in prima etapa a returului. "Dragomir va vorbi cu presedintele lor, Padureanu, si o sa faca asa cum zice "Lordul", are mai mul
Oficialii Stelei se tem ca, din "interese obscure", LPF nu va amana partida Stelei de la Bistrita, programata la 13 martie, in prima etapa a returului. "Dragomir va vorbi cu presedintele lor, Padureanu, si o sa faca asa cum zice "Lordul", are mai multa nevoie de el. in mod normal, meciul ar trebui sa se amane, dar probabil ca daca nu va vrea nea Jean, nu se va amana, pentru ca Mitica trebuie sa-i faca pe plac, are nevoie de voturi, iar in sedinte sa manipuleze cu el", a spus patronul Gigi Becali (foto). in cazul in care LPF nu va amana meciul, Steaua se va adresa FRF. Jean Padureanu a declarat ieri Mediafax ca Gigi Becali ar trebui intai sa trimita hartia prin care solicita amanarea partidei si apoi s" vorbeasca. in fine, Becali a declarat iert ca tricoul cu numarul sapte nu va fi retras de la Steaua. La 10 martie, "militarii" intalnesc pe Villarreal, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA. Altfel, Steaua a urcat 26 de pozitii in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.