Compania Novensys va realiza pentru casa de compensatie CuponPro un sistem informatic de promovare a produselor vandute in magazine prin reduceri acordate pe baza de cupoane, acesta fiind primul astfel de serviciu din Romania. "Sistemul <>
Compania Novensys va realiza pentru casa de compensatie CuponPro un sistem informatic de promovare a produselor vandute in magazine prin reduceri acordate pe baza de cupoane, acesta fiind primul astfel de serviciu din Romania. "Sistemul <> este destinat cupoanelor de tip promotional si reprezinta o forma de promovare a vanzarilor, pe baza acestora clientii putand obtine reduceri de preturi la produsele care participa la campanie", a declarat directorul de marketing al Novensys, Raluca Pavel.
Ea a explicat ca serviciul permite producatorilor sa stabileasca produsele din promotie si preturile acestora. Astfel, CuponPro se va ocupa de emiterea si distributia cupoanelor catre consumatori, iar acestia le vor prezenta la magazinele acceptante pentru a cumpara produse la preturi reduse. Ulterior, casa de compensatie va procesa cupoanele colectate de la magazine si va factura producatorilor diferentele de pret, iar sumele vor fi returnate magazinelor.
CuponPro ofera un pachet de servicii pentru promotiile pe baza de cupoane, care include, pe langa emitere si procesare, asigurarea unor acorduri cu companiile care doresc sa isi promoveze produsele, precum si cu magazinele unde se vor desfasura campaniile.
Furnizorul de solutii Novensys va asigura infrastructura informatica a serviciului Cupon Pro.
"Solutia integrata implementata este alcatuita, pe linga hardware, din trei aplicatii software care interactioneaza intr-un sistem integrat, respectiv o solutie de management si urmarire a comenzilor, o solutie de captare automata a datelor si solutia de management a resurselor intreprinderii ERP - Navision produsa de Microsoft", a adaugat oficialul Novensys. Valoarea contractului semnat intre cele doua parti nu a fost facuta publica. Novensys, companie fondata in 1996 sub numele de Bar Code Systems, ofera servicii si solutii informatice integrate.
Anul trecut, firma a obtinut o cifra de afaceri de 5,3 milioane de dolari, in crestere cu circa un milion de dolari comparativ cu 2003.
"Pentru acest an, Novensys isi propune o cifra de afaceri care sa depaseasca pragul de 6 milioane de dolari, prin vanzarile de hardware, software, servicii si consumabile", a afirmat directorul de marketing al companiei.
In 2004, portofoliul de clienti al Novertis a crescut la 1.320 de companii, printre acestea numarandu-se Metro Cash & Carry, Selgros, Carrefour, Cora, Romstal, Dedeman, Diverta, Philip Morris Romania, ISPAT Sidex, KraftJacobs Suchard, Nestlé, Arctic, Unilever, Solectron, Coca-Cola, Orange Romania, Mobifon, Romtelecom, ING Bank, BCR, Banc Post, Marriott Grand Hotel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.