Cele mai prestigioase branduri de moda romanesti si internationale au participat, miercuri seara, la un spectacol de top al celor mai noi tendintedin moda primavara-vara 2005.
Casele prezente la Spring Collection, Mango, Lee Cooper, Promod, St
Cele mai prestigioase branduri de moda romanesti si internationale au participat, miercuri seara, la un spectacol de top al celor mai noi tendintedin moda primavara-vara 2005.
Casele prezente la Spring Collection, Mango, Lee Cooper, Promod, Stefanel, Prestij, Tina R, B&B Collection, Ipekyol si Police au dat tonul primaverii la Plaza Romania si le-au aratat pasionatilor de moda care sunt cele mai recente tendinte pe piata internationala. Manifestarea a beneficiat de participarea designer-ului Wilhelmina Arz, care a dezvaluit publicului cum arata primavara in viziunea sa.
Printre vedetele prezente s-au aflat: Andreea Antonescu, Gianina Corondan, Livia Dila, Malvina si Albertina, Crina Matei, Lucian Mandruta, Catinca Roman, Rocsana Marcu, Mircea Radu.
Inainte de inceperea show-ului, Larisa Claru, prezentatoarea evenimentului, a fost alergata prin tot mall-ul de un fan agresiv. Organizatorii au reusit sa o linisteasca destul de greu, pentru ca Larisa a tras o sperietura zdravana. Asa ca, dupa ce a luat un calmant si mult magneziu, vedeta MTV a iesit pe scena, dar cu emotii duble.
Desi a spus demult ''Adio!'', celor mai frumosi ani, Crina Matei a dorit sa urce pe podium in calitate de model. Imbracata intr-un neglijee, blonda si-a lasat celulita sa zburde peste formele sale nelucrate la sala, executand un numar de strip-tease gratuit pentru cativa dintre vizitatorii care savurau un capuccino la cafeneaua care se invecina cu podiumul.
In culise, doua dintre manechinele cu statut de vedeta, Nicoleta Luciu si Roxana Ionescu (Ciao Darwin) s-au luat la harta pentru un sutien incapator. Pana la urma castigatoare la puncte a fost Roxana, dar asta nu i-a oprit pe cei doi iepurasi Playboy sa isi arunce cuvinte dure referitoare la forma sanilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.