Federatia Engleza de Fotbal (FA) a decis sa nu dicteze nici o sanctiune disciplinara impotriva antrenorului echipei Chelsea, Jose Mourinho, trimis in tribuna de arbitru in timpul partidei cu Liverpool, din finala Cupei Ligii Angliei, informeaza AFP.
Federatia Engleza de Fotbal (FA) a decis sa nu dicteze nici o sanctiune disciplinara impotriva antrenorului echipei Chelsea, Jose Mourinho, trimis in tribuna de arbitru in timpul partidei cu Liverpool, din finala Cupei Ligii Angliei, informeaza AFP. "Nu se va lua nici o sanctiune disciplinara in acest caz, pe care FA il considera inchis. Lui Jose Mourinho i-au fost amintite responsabilitatile sale in legatura cu jocul", se arata intr-un comunicat dat publicitatii de FA.
Mourinho a fost exclus de pe teren dupa ce Chelsea a egalat, in urma autogolului lui Steven Gerrard, in minutul 79. Tehnicianul portughez si-a pus degetul pe buze in fata suporterilor echipei Liverpool, insa sustine ca acest gest era adresat presei engleze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.