O veste buna pentru iubitorii sportului pe doua roti. Intre 8 si 10 aprilie, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, Pavilionul 2, va avea loc cea de-a treia editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente (SMAEB), Bucuresti. Moto-ul
O veste buna pentru iubitorii sportului pe doua roti. Intre 8 si 10 aprilie, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, Pavilionul 2, va avea loc cea de-a treia editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente (SMAEB), Bucuresti. Moto-ul editiei 2005 este: "Motocicleta, solutia aglomerarilor urbane".
Noutatea acestui an o constituie intentia organizatorilor de a convinge ca o motocicleta este vehiculul ideal pentru transportul urban, mai ales intr-o capitala europeana cum este Bucurestiul. Spatiul de expunere este in acest an cu 50 la suta mai mare decat la editia precedenta, majoritatea firmelor din tara expunand modele 2005, echipamentele si accesoriile. Vor fi expuse peste 90 de marci printre care Peugeot, MotoAirbag, Michelin, BMW, Yamaha, Pirelli, Honda si Suzuki.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.