Ieri, intr-un cadru inedit oferit de Muzeul judetean de istorie din Brasov, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul intalnirii de Cupa Davis dintre Romania si Belarus, intrecere care va fi transmisa in direct de TVR 1. Conform sortilor,
Ieri, intr-un cadru inedit oferit de Muzeul judetean de istorie din Brasov, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul intalnirii de Cupa Davis dintre Romania si Belarus, intrecere care va fi transmisa in direct de TVR 1. Conform sortilor, in prima partida contand pentru disputa din turul inaugural al grupei mondiale vor juca, azi, de la ora 13, Victor Hanescu si Max Mirnai, pentru ca in al doilea meci, liderul echipei tricolore, Andrei Pavel, sa-l intalneasca pe Vladimir Voltcikov. Pentru intalnirea de dublu, care va avea loc sambata, de la ora 15, Andrei Pavel si Gabriel Trifu vor primi replica cuplului format din Max Mirnai si Aliaksandr Buri.
In ultima zi, tot de la ora 13, Sala Sporturilor din Brasov va gazdui partida vedeta dintre Andrei Pavel si Max Mirnai, urmata de confruntarea dintre Victor Hanescu si Vladimir Voltcikov. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.