Adus in Ghencea pentru a suplini plecarea din vara a lui Mirel Radoi, fundasul bacauan de 24 de ani, Dorin Goian, asteapta cu sufletul la gura prezentarea oficiala la Steaua. Ieri, Dorin se afla inca la antrenamentele conduse de Cristi Popovici, la

Adus in Ghencea pentru a suplini plecarea din vara a lui Mirel Radoi, fundasul bacauan de 24 de ani, Dorin Goian, asteapta cu sufletul la gura prezentarea oficiala la Steaua. Ieri, Dorin se afla inca la antrenamentele conduse de Cristi Popovici, la Bacau. Libertatea: Felicitari Dorine, crezi ca-l vei suplini cu brio pe Radoi?
Dorin Goian: E incredibil, de ceva timp stau ca pe ace pentru ca, oficial, pana ieri dupa-amiaza nu ma anuntase nimeni ca voi juca la Steaua. Legat de Radoi, trebuie sa spun ca mai am de mancat mamaliga pana sa ajung ca el. A facut enorm pentru Steaua, pe cand eu n-am jucat nici macar un minut pentru culorile ros-albastre. Am mult de munca, dar nu dau niciodata inapoi.
Fratele tau, Lucian, joaca pentru rivala Dinamo.
Va fi razboi total in familia Goienilor, pentru ca eu nu iert pe nimeni. El este "caine" si cu asta basta. si-asa, cu ceva timp in urma, am avut cateva experiente de trista amintire cu cainii vagabonzi si de atunci chiar ca nu-i mai suport. Vom invinge Dinamo in Ghencea cu sau fara aportul meu.
Ai avut si alte oferte?
Din cate stiu, au mai fost cateva echipe din Franta, Belgia si Germania care pusesera ochii pe mine, dar visez de mult sa ajung la Steaua. Nu pot zice ca-mi doresc de mic sa joc in Ghencea pentru ca suna a linguseala. Prefer sa spun mai multe pe teren cand vine vorba de Steaua. Cat despre Bacau, le multumesc tuturor pentru sprijinul dat. Sunt convins ca vor ramane in "A".

Nicolae Dorin Goian

Data nasterii: 12.12.1980 (Suceava).

inaltime / greutate: 1,94 m, 83 kg.

Cariera: Foresta II Falticeni (1997-1998), Foresta Suceava (1999), Gloria Buzau (2000), Foresta Suceava (2000-2001), Ceahlaul Piatra Neamt (2001-2003), FCM Bacau (2003-2005).

Debut in Divizia A: 05.08.2000, Foresta Suceava - Gloria Bistrita (2-0).

Meciuri/ goluri in Divizia A: 86/ 3.

Meciuri/ goluri in Divizia B: 46/ 2.

A fost convocat in premiera la nationala pentru partida cu Armenia (1-1), din preliminariile CM 2006, dar nu a jucat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.