Aseara, Gigel Bucur (foto) a semnat cu Rapid, punandu-se astfel capat unei telenovele in care atacantul Sportului era dat astazi la Steaua si maine in Giulesti. Dupa ce patronul "visiniilor", George Copos, si-a dat acceptul pentru achizitionarea atac
Aseara, Gigel Bucur (foto) a semnat cu Rapid, punandu-se astfel capat unei telenovele in care atacantul Sportului era dat astazi la Steaua si maine in Giulesti. Dupa ce patronul "visiniilor", George Copos, si-a dat acceptul pentru achizitionarea atacantului, conducerile celor doua grupari s-au inteles aseara, la Crowne Plaza, asupra detaliilor tranzactiei. Giulestenii vor plati 400.000 $ lui Vasile siman, bosul din Regie, care a mai obtinut si 50% dintr-un transfer ulterior in strainatate al fotbalistului. Este posibil ca Bucur sa se prezinte chiar azi la antrenamentele "feroviarilor", iar maine sa si debuteze sub culorile noii sale echipe, in amicalul Rapid - Electromagnetica.
in alta ordine de idei, Marius sumudica a fost numit ieri antrenor secund. Fotbalistul a iesit campion cu echipa giulesteana in 1999 si a renuntat la cariera pentru a sta pe banca tehnica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.