Reveniti din stagiul de pregatire de 21 de zile efectuat in Turcia, in Antalya, dinamovistii isi continua antrenamentele in vederea reluarii campionatului. Dinamo a inregistrat in cadrul meciurilor sustinute in Antalya un bilant pozitiv, respectiv ci
Reveniti din stagiul de pregatire de 21 de zile efectuat in Turcia, in Antalya, dinamovistii isi continua antrenamentele in vederea reluarii campionatului. Dinamo a inregistrat in cadrul meciurilor sustinute in Antalya un bilant pozitiv, respectiv cinci victorii, un egal si o "remiza" (1-1) cu Cernomert Odessa, meci intrerupt la scorul de 1-1, din cauza unei ploi torentiale.
Antrenorul principal Ioan Andone a precizat la sosirea in tara ca in urma Turneului din Antalya s-a cristalizat o formatie de baza, care are urmatoarea alcatuire: Stelea, Tamas, Badea, Iordache, Petre, Margaritescu, Cristea, Semeghin, Mihalcea, Niculescu, Grigorie, care ar putea reprezenta formula de start in retur.
Referindu-se la maniera de joc, tehnicianul dinamovist a spus ca atacantii au manifestat un apetit al golului, inscriind foarte mult si acesta este un semn bun, circulatia balonului facandu-se in viteza, astfel ca se ajunge rapid in fata portii, creandu-se faze de gol.
Printre minusurile semnalate in prestatia echipei, in meciurile de pregatire, Ioan Andone a subliniat necesitatea de a se lucra in continuare la constructie si organizarea defensivei".
Lacunele sunt ale intregii echipe pentru ca, in momentul cand se primesc goluri, acest lucru nu inseamna ca vina apartine exclusiv fundasilor".
Referindu-se la noile achizitii, Ando a apreciat ca jucatorii incep, incet, incet sa se incadreze in sistemul de joc al echipei, dar trebuie avuta rabdare.
Cat priveste lupta pentru titlu, antrenorul coordonator Ioan Andone a declarat: "Avem sanse la titlu, dar trebuie sa obtinem victoria in Ghencea. Acest meci va fi de o importanta vitala, putand fi considerat ca o finala de campionat".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.