Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar (ANTTS) va pune, anul acesta, la dispozitia elevilor, studentilor, tinerilor si cadrelor didactice pentru vacanta de primavara 2005 peste 10.000 de locuri de cazare per serie, incepand cu perioada 19
Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar (ANTTS) va pune, anul acesta, la dispozitia elevilor, studentilor, tinerilor si cadrelor didactice pentru vacanta de primavara 2005 peste 10.000 de locuri de cazare per serie, incepand cu perioada 19 martie si pana in 3 aprilie.
Pretul unei zile de cazare, care include si trei mese, porneste de la 280.000 lei, iar, in functie de destinatia aleasa, poate ajunge la 350.000 lei. In judetul Buzau, o vacanta de sase zile va costa 1.200.000 lei, in timp ce la Iasi - 1.950.000 lei. De asemenea, o vacanta de sapte zile in judetul Prahova va costa 2.450.000 lei, in acest pret fiind incluse cazarea, masa si programul de timp liber.
Toti cei interesati se pot adresa Agentiilor Teritoriale ale Taberelor si Turismului Scolar din fiecare judet, iar pentru Bucuresti la Agentia teritoriala sau la Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar. Ofertele complete ale ANTTS pot fi gasite si pe pagina de Internet www.taberescolare.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.