Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) a initiat un proiect de Hotarare de Guvern menit sa rezolve situatia grava a Bibliotecii Nationale, care ar avea nevoie de nu mai putin de 2.310 miliarde lei pentru a finaliza lucrarile de constructie la sediul d
Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) a initiat un proiect de Hotarare de Guvern menit sa rezolve situatia grava a Bibliotecii Nationale, care ar avea nevoie de nu mai putin de 2.310 miliarde lei pentru a finaliza lucrarile de constructie la sediul din Bd. Unirii, anunta Mediafax.
Proiectul prevede un nou grafic de lucrari si o esalonare a cheltuielilor astfel incat cladirea sa fie finalizata in trei ani. Documentul se afla in atentia lui Marko Bela, ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul culturii, educatiei si integrarii europene.
Imobilul din Bd. Unirii a avut o soarta controversata in ultimii trei ani. A fost preluat de RA-APPS in iulie 2002, a fost lasat de izbeliste mai bine de un an si trecut din nou, in 2003, in administrarea Ministerul Culturii si Cultelor. In aceasta perioada din imobilul parasit s-au furat materiale in valoare de aproximativ 26 miliarde lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.