Stenograma sedintei comune a Camerelor Parlamentului, din data de 28 decembrie 2004, in care a fost investit Guvernul Tariceanu precizeaza ca deputatul PRM, Nati Meir, a luat parte la lucrari si a votat, desi peremistul a fost plecat in Israel in per
Stenograma sedintei comune a Camerelor Parlamentului, din data de 28 decembrie 2004, in care a fost investit Guvernul Tariceanu precizeaza ca deputatul PRM, Nati Meir, a luat parte la lucrari si a votat, desi peremistul a fost plecat in Israel in perioada 23 decembrie - 3 ianuarie. Stenograma este expusa pe site-ul Camerei Deputatilor si, in mod miraculos, aceasta acrediteaza prezenta si votul peremistului, in conditiile in care Nati Meir era plecat din tara. "Nu aveam cum sa fiu in Romania la acea sedinta deoarece, in tara mea, eram cercetat de autoritati si nici macar nu aveam voie sa parasesc Israelul. Drept dovada, am viza de pe pasaport", a declarat uluit Meir care nu intelege cum a putut fi simultan in doua locuri diferite. Totodata, peremistul a fost de parere ca cineva s-a folosit in mod fraudulos de votul sau si a mentionat ca este "necesara" o ancheta privitoare la incident. "Avem de-a face cu o minciuna sfruntata, cu un fals ordinar, deoarece eu nu am fost in Romania atunci si nu stiu cine a votat in locul meu", a mai declarat deputatul PRM. In zilele urmatoare, ZIUA va reveni cu amanute in ceea ce priveste acest fals grosolan. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.