Am ales echipa ce conduce Bucurestiul pentru ca sa aiba grija de nevoile noastre si de calitatea vietii noastre. Cu stupefactie am vazut brutalitatea cu care s-a izolat un cartier din centrul orasului, neconsultand riveranii si mai ales nefacand o an
Am ales echipa ce conduce Bucurestiul pentru ca sa aiba grija de nevoile noastre si de calitatea vietii noastre. Cu stupefactie am vazut brutalitatea cu care s-a izolat un cartier din centrul orasului, neconsultand riveranii si mai ales nefacand o analiza a situatiei astfel create.
Este inadmisibil, intr-un oras modern, sa se blocheze strazi esentiale, cum este de exemplu strada Franceza care permite accesul la un spital, doua biserici, un tribunal, un teatru si o Universitate. Nici Ceausestii, in aberatiile lor urbanistice, nu au impins absurdul si lipsa de respect fata de cetateni atat de departe, desi nu erau alesi.
Este absolut necesar ca echipa de la Primarie sa se gandeasca si la cetateni si sa ia deciziile mergand pe teren, nu stand comod in fotoliile lor, detasati de realitati. Este absolut necesara o revizuire radicala a topografiei zonei pietonale, creata cu atata superficialitate, care sa tina seama de nevoile institutiilor si cetatenilor.
Cu cele mai bune ganduri
P.S. Felicitari pentru promptitudinea cu care s-au procurat si instalat stalpii de baraj ce nu folosesc cetatenilor si care contrasteaza cu lentoarea si delasarea, de exemplu, a eliminarii gropilor de pe strazi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.