Ralu Filip considera ca inscrierea sa in campania electorala pentru castigarea fotoliului de primar general al Capitalei este un lucru pozitiv, care va duce la imbunatatirea vietii bucurestenilor. "Pana acum sunt singurul care supun dezbaterii public
Ralu Filip considera ca inscrierea sa in campania electorala pentru castigarea fotoliului de primar general al Capitalei este un lucru pozitiv, care va duce la imbunatatirea vietii bucurestenilor. "Pana acum sunt singurul care supun dezbaterii publice un program pentru Bucuresti. Acesta poate fi studiat pe pagina de web www.ralufilip.ro. Eu nu ma tem ca ceilalti candidati ca ideile mele vor fi furate".
"Nu ma asteptam sa se inscrie atat de multi candidati. Pana acum sunt singurul independent si, in aceasta calitate, sunt si cel mai dezavantajat: nu am sustinerea unei echipe ca cea de partid, independentii sunt trecuti ultimii pe buletinul de vot si sunt obligati sa stranga peste 30 de mii de semnaturi de sustinere pentru depunerea candidaturii. Avantaje: Nu dau socoteala nimanui, in sensul ca nu sunt chemat la sedinte de partid. Consider ca aceasta este solutia de viitor, pentru ca politica in administratia locala inseamna coruptie si conflict", a explicat Ralu Filip.
Pe scurt, programul sau cuprinde teme importante pentru comunitate: asigurarea dreptului copiilor la viata, sanatate si educatie; respectarea batranilor; asigurarea sigurantei nationale; reducerea poluarii si a mizeriei; refacerea fatadei blocurilor; respingerea realizarii pasajului supra-teran de la Titulescu; acceptarea proiectului pasajului subteran de la Titulescu; trecerea metroului in administrarea primariei; implicarea atat cat este legal a primarului in realizarea lucrarilor la canalul Dunare-Bucuresti.
In ceea ce priveste raportarea sa la ceilalti candidati Ralu Filip este increzator. "Adrian Vidanu nu-si doreste sa candideze, chiar a afirmat ca face parte dintr-un proiect politic. Dupa ce a plecat din Parlament acum se vede pus in situatia de a pleca si de la Guvern inainte de inceperea campaniei electorale. Marian Vanghelie este o imagine media, controversata si paradoxala, bun organizator de revelioane, constructor de economate cu produse mai scumpe ca la super-market. Timp in care in Rahova sobolanii au ajuns de dimensiunile pisicilor. Radu Opaina s-a ocupat de termoficare timp de 15 ani si nu a facut nimic. Daca-l scoti din acest subiect nu mai stie ce sa spuna. Cristian Popescu este creatia postului Prima Tv. Si-a exersat puterea fata de oameni care nu aveau posibilitatea sa se apere. A fost opt ani de zile consilier si nu a realizat nici un proiect, doar peripluri turistice printre tarabe. In ceea ce o priveste pe Anca Petrescu cred ca poate candida pentru cine iubeste Casa Poporului. Oricum, aceasta cladire costa Bucurestiul enorm", a mentionat Ralu Filip.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.