Vestile bune au inceput sa curga pentru selectionerul Victor Piturca, care s-a aratat vizibil nemultumit
de faptul ca pana la meciul cu Olanda nu se vor juca decat doua etape in Divizia A din pricina amanarii returului.
Dupa revenirea
Vestile bune au inceput sa curga pentru selectionerul Victor Piturca, care s-a aratat vizibil nemultumit
de faptul ca pana la meciul cu Olanda nu se vor juca decat doua etape in Divizia A din pricina amanarii returului.
Dupa revenirea lui Cristi Chivu, care a evoluat deja in cateva amicale la AS Roma, din Ucraina vin noutati imbucuratoare.
Indisponibil din luna noiembrie a anului trecut, cand a fost supus unei interventii chirurgicale la ligamentele genunchiului drept, intr-o clinica din Germania, Ciprian Marica a declarat pentru site-ul ukrainiansoccer ca va reveni pe gazon peste o saptamana.
"Ma simt excelent si imi voi relua antrenamentele cat de curand. Doctorii mi-au spus ca intr-o saptamana voi putea juca. Abia astept!", a spus atacantul roman de 19 ani.
Altfel, in etapa a 16-a a campionatului Ucrainei, echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior a invins in deplasare, cu scorul de 1-0, pe Ilicivet Mariupol. Cel mai important lucru de consemnat ar fi revenirea fundasului roman Flavius Stoican, dupa o indelungata absenta.
Stoican a jucat tot meciul pentru Sahtior, ca si alti doi romani, Cosmin Barcauan si Razvan Rat.
Lucescu a declarat la conferinta de presa ca era vital pentru Sahtior sa obtina victoria, data fiind motivatia diferita fata de meciul cu Schalke din Cupa UEFA, castigat de ucraineni cu 1-0, chiar la Gelsenkirchen.
"Vremea a influentat si ea jocul, mai ales pe cel al jucatorilor brazilieni.
Adversarul s-a dovedit a fi o echipa tehnica si cu un joc inteligent de aparare, echilibrat. Victoria a fost foarte importanta pentru noi, precum si evitarea accidentarilor", a spus tehnicianul roman, care nu a contat pe cateva piese de baza: Duljaj, Srna, Lewandowski si Lastuvka.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.