Comisia de Disciplina a FR de Hochei pe Gheata a decis, ieri, excluderea din viata sportiva a jucatorului formatiei Dinamo, Bogdan Dima, in urma incidentelor de la partida Progym Gheorgheni - Dinamo Dunarea, contand pentru locul trei al Ligii Nationa
Comisia de Disciplina a FR de Hochei pe Gheata a decis, ieri, excluderea din viata sportiva a jucatorului formatiei Dinamo, Bogdan Dima, in urma incidentelor de la partida Progym Gheorgheni - Dinamo Dunarea, contand pentru locul trei al Ligii Nationale de hochei.
In cadrul aceleiasi sedinte, comisia a mai decis ca portarul dinamovist Viorel Radu sa fie amendat cu suma de zece milioane de lei, iar antrenorul alb-rosilor Gheorghe Hutanu sa fie suspendat patru etape.
Sanctiunile au fost luate dupa ce arbitrul Alexandru Molnar a fost batut, sambata, de jucatorii echipei oaspete la meciul Progym Gheorgheni - Dinamo, scor 9-5, ultimul din finala pentru ocuparea locurilor 3-4 din cadrul Ligii Nationale de hochei pe gheata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.