Pentru prima data in Romania, impatimitii jocurilor de calculator pot castiga premii de zeci de mii de dolari, competitia fiind organizata on-line, pe Internet, se arata intr-un comunicat de presa. Inscrierea la concursul de Counterstrike poate fi fa
Pentru prima data in Romania, impatimitii jocurilor de calculator pot castiga premii de zeci de mii de dolari, competitia fiind organizata on-line, pe Internet, se arata intr-un comunicat de presa. Inscrierea la concursul de Counterstrike poate fi facuta din orice colt al tarii si al lumii, accesand "www.frag4 money.ro". Dupa doborarea ultimului nivel, jucatorul castiga automat 10.000 de dolari. Jucatorii se pot grupa si in echipe de cate doua sau cinci persoane. Daca reusesc sa castige, premiul pus in joc este tot de 10.000 de dolari, dar pentru fiecare membru al echipei. Sunt premiati si cei care au intrat in lupta si care au ajuns la un anumit nivel. In functie de cat de avansata este zona in care au ajuns, premiul variaza intre 200 si 2000 de dolari. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.