Inceput cu o jumatate de ora intarziere, show-ul celor de la Flamingo Boys a adunat, miercuri seara, la Sala Palatului, peste 2.000 de femei, care, pentru doua ore, au preferat sa-si abandoneze partenerul de viata si sa se lase purtate pe culmile ext
Inceput cu o jumatate de ora intarziere, show-ul celor de la Flamingo Boys a adunat, miercuri seara, la Sala Palatului, peste 2.000 de femei, care, pentru doua ore, au preferat sa-si abandoneze partenerul de viata si sa se lase purtate pe culmile extazului de Cornel Pasat si compania.
Pentru a le lua fata stripperilor de la Chippendales si pentru a fi pe placul romancutelor doritoare de senzatii tari, Dany, Remus, Alin, Claudiu, Erick, Ady si Cristi au renuntat la orice urma de textila. Si asta nu ar fi nimic daca, de dragul artei, masculii nu si-ar fi ales din public si cate o domnita cu care sa mimeze cateva partide dure de sex, programul fiind presarat chiar si cu scene de sado-masochism. Dansatorul Claudiu, pe post de Einstein, sau Cornel Pasat pe post de Antonio Banderas, au oferit cele mai apreciate sau, mai bine spus, cele mai ovationate momente ale serii.
Dupa ce am asistat la un numar de strip-tease, executat de Mihai Mitoseru, am realizat ca fostul prezentator al emisiunii Tele-Eurobingo si-a gresit vocatia atunci cand si-a indreptat pasii spre actorie. El a lasat insa de dorit la capitolul muschi lucrati la sala.
Dintre vedetele autohtone, Iuliana Marciuc a fost cea care, in lipsa lui Adrian Enache, a preferat sa se incalzeasca cu baietii lui Cornel Pasat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.